Zachte Zoete Aardappel en Vis Koekjes
Maaltijden
Zachte Zoete Aardappel en Vis Koekjes
Deze zachte viskoekjes zitten vol met groente + zijn supermakkelijk om te maken!
Porties
4Voorbereiden
10Koken
10
Handig
hacken
Bevriezen
mij!
![](/img/translations/nl/cook-me-roundel.png)
ingrediënten
![](/img/mixing-bowl-flourclouds.png)
![](/img/wok.png)
- 140 gram zoete aardappelpuree
- 1 blik tonijn, uitgelekt
- 1 medium ei
- 2 eetlepels doperwten
- 2 eetlepels mais
- Olijfolie om in te bakken
methode
![](/img/jug.png)
![](/img/whisk.png)
- Doe allle ingrediënten in een grote kom + roer het door elkaar.
- Verhit de olie in een pan op een gemiddeld vuur + schep het mengsel in kleine koekjes.
- Bak ze aan allebei de kanten tot ze mooi goudbruin zijn – ongeveer twee minuten per kant.
Leuk voor de kleintjes
Oudere kleine koks kunnen helpen door erwten + maïs aan de kom toe te voegen + het heel goed te mengen!
Ruil hiermee
U kunt ingeblikte tonijn, sardines of makreel proberen voor verschillende vissmaken!
![](/img/mixing-bowl.png)
![](/img/recipes-right.png)
![](/img/recipes-left.png)