maak kennis met de ongelooflijke incredi-bellies!

Buikjes om te aaien, over te wrijven, om te kietelen. Ongelooflijk wat die kleine ronde buikjes kunnen doen!

Als je je kleintje een hap van onze smulvoeding geeft, dan vul je niet alleen dat buikje met iets goeds, maar je helpt ook om de wereld een beetje beter te maken.

Homepage Header NL

de goede dingen die we doen - verslag

Onze overtuiging is dat een bedrijf goede dingen moet doen. Onze missie, al vanaf dag één, is het leven van kinderen beter te maken. Dat willen we doen door het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten te bevorderen. Maar net zo belangrijk is het om alles te doen wat we kunnen om goed te zorgen voor onze planeet, zodat alle kleintjes op kunnen groeien in een gezonde gelukkige wereld. Wij zijn enthousiast over onze vooruitgang, die we bereikt hebben met de hulp van alle incredi-bellies, en dat willen we graag delen, samen met de highlights van de goede dingen die we afgelopen jaar gedaan hebben, in ons verslag The Good Stuff We Do.

Verslag bekijken
GSWD report Finnish 2x

Ontdek de goede dingen!

Met iedere heerlijke hap Ella's Kitchen helpt je kleintje ons om goede dingen te doen en onze wereld te beschermen voor toekomstige generaties.

Good for tummies badge

goed voor kleine buikjes

Waarmaken van onze missie om levens van kinderen beter te maken door bevordering van een gezonde relatie met eten

Ontdek hoe
Good to the planet badge

goed voor de planeet

Beschermen van de planeet voor toekomstige generaties door te helpen bij de aanpak van klimaatverandering + werken aan het bereiken van netto nul in 2030

Ontdek hoe
Good business badge

goed bedrijf

We zijn er trots op dat we een bedrijf met B Corp-certificatie zijn. Dat wil zeggen, dat we deel uitmaken van een community die vindt dat een bedrijf goede dingen moet doen voor mensen + de planeet

B de verandering