goed voor de planeet

Iedere keer als je kleintje een heerlijke hap Ella's Kitchen neemt, betekent dat steun voor ons bij de bescherming van de planeet door te helpen bij de aanpak van klimaatverandering + werken aan het bereiken van netto nul in 2030.

Hero image for goed voor de planeet

onze grote belofte aan de kleintjes

Bij Ella’s stellen we gezondheid + welzijn van de kleintjes centraal bij alles wat we doen, en daar hoort ook investeren in hun toekomst bij. Daarom hebben we de belofte gedaan dat we doen wat we kunnen om echt actie te ondernemen voor toekomstige generaties. Wij beloven:

  • Netto nul te bereiken in 2030
  • Onze uitstoot te beperken door Science Based Targets
  • Samen te werken met natuurbeschermingspartners om de ecosystemen waarvan we allemaal afhankelijk zijn te herstellen + terug te geven aan de natuur + te beschermen.

Lees onze GROTE belofte

Big Pledge to Little People Dutch 2x

walt geeft met zijn ontbijt een rode eekhoorn een nieuw huis

Net zoals Walt, helpt jouw kleintje ons om via Trees for Life het planten van bomen in de Schotse Hooglanden te ondersteunen en ongelooflijke dieren zoals de rode eekhoorn, boommarter + steenarend een thuis te bieden.

Walt Trees for Life Dutch 2x

jai-han helpt mee het regenwoud te beschermen, gewoon met een lepel

Met de hulp van alle incredi-bellies kunnen wij onze vrienden , de World Land Trust, steunen, meer dan 164 hectare regenwoud en alle dieren die daar leven, zoals jaguars, bergtapirs + oranjekeeltangaren, beschermen.

Jaihan World Land Trust Dutch 2x

meer van de goede dingen

de goede dingen die we doen - verslag

Wij zijn er hartstochtelijk van overtuigd dat er veel manieren zijn om de wereld beter te maken; een plek waar kleintjes gezonder + gelukkiger kunnen opgroeien. Wij zijn enthousiast over onze vooruitgang (die we bereikt hebben met de hulp van alle incredi-bellies) en dat willen we graag delen, samen met de highlights van onze goede dingen.

Lees het verslag

GSWD report Dutch 2x