Zoete aardappel, wortel, kaas + broccolipuree
Puree
Zoete aardappel, wortel, kaas + broccolipuree
Een supergladde, heerlijke combinatie van verschillende groente om kleine smaakpapillen te kietelen die klaar zijn voor nieuwe smaken.
Porties
10Voorbereiden
10Koken
15
Bevriezen
mij!
![](/img/translations/nl/cook-me-roundel.png)
ingrediënten
![](/img/mixing-bowl-flourclouds.png)
![](/img/wok.png)
- 1 kleine aardappel (ongeveer 15 gram), geschild + in blokjes
- 1 kleine wortel (ongeveer 60 gram), geschild, in stukjes
- ¼ van een kleine broccoli (ongeveer 90 gram), in kleine roosjes
- 10 gram geraspte oude kaas
methode
![](/img/jug.png)
![](/img/whisk.png)
- Stoom of kook de zoete aardappel 5 minuten op gemiddeld vuur.
- Voeg de wortel toe + kook nog 5 minuten, voeg dan de broccoli toe + kook 5 minuten of tot alles zacht is.
- Pureer de groente met de kaas + vier eetlepels kokend water in een keukenmachine of met een staafmixer totdat het glad is.
Ruil hiermee
Vervang de kaas door linzen voor een heerlijk zuivelvrij alternatief
Handige tips
Add a pinch of oregano, basil and thyme to tickle the little taste buds!
![](/img/mixing-bowl.png)
![](/img/recipes-right.png)
![](/img/recipes-left.png)