Verrassing! Mini bloemkoolpizzaatjes!

Verrassing! Mini bloemkoolpizzaatjes!
Deze glutenvrije mini-pizaatjes zijn super-speciaal want we hebben bloemkool gebruikt om de basis te maken. Verrassing!
Serves
4
Voorbereiden
20
min
Koken
30
min

Ingrediënten
Methode
- Olijfolie, om in te vetten + te sprenkelen
- 90 gram glutenvrije havermout
- 1 bloemkool, in roosjes gesneden
- 100 gram amandelmeel
- 2 losgeklopte eieren
- Je favoriete toppings zoals dun gesneden paprika + olijven
- 125 gram uitgelekte, droog gedepte + in stukken gescheurde mozzarella
- Vers gemalen zwarte peper
- Parmezaanse kaas (hoeft niet), basilicum blaadjes + gemengde salade om erbij te serveren
- Voor de pizza-saus: 200 gram passata
- 1 teentje knoflook, geperst
- ½ kleine dun gesneden paprika zonder zaadjes
- 1 eetlepel tomatenpuree
Leuk voor kleintjes
Kleine handjes vinden het leuk om de bloemkoolmix plat te drukken + om hun eigen pizza toppings te kiezen
Handige tips
Pizza eet je met je handen + dat is goed voor je oog-hand coördinatie + om je eigen eten op te pakken