Palmboom Pap

Palmboom Pap
Simpele + makkelijke havermout pap met kokosmelk + tropische mango. Kom maar op met de zomer.
Serves
4
Voorbereiden
10
min
Koken
10
min

Ingrediënten
Methode
- 150 gram havermout
- 600 ml kokosdrink + een beetje extra voor erbij
- ½ theelepel kaneel + een beetje extra voor erop
- 1 kleine mango, geschild, zonder pit + in blokjes
- 1 eetlepel gemengde zaden, geroosterd
- 1 eetlepel kokosvlokken, geroosterd
Lekker voor baby's
Voor kleintjes van 10 maanden laat je de zaden eruit + prak je de mango fijn. Vergeet niet even te controleren of het niet te heet is voor je het aan je kleintje geeft!
Handige Tips
Gooi restjes niet weg. Laat je havermout afkoelen, snijd het in repen + bak het in de pan met een beetje boter tot ze goudbruin zijn. Heerlijk!