10 maanden
Tropical Oatmeal
Maaltijden

Palmboom Pap

Simpele + makkelijke havermout pap met kokosmelk + tropische mango. Kom maar op met de zomer.

  • Aantal

    4
  • Voorbereiden

    10
  • Koken

    10
    • Dietary icons Vegetarian
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free
    • Dietary icons Dairy free
    • Dietary icons Egg free

    ingrediënten

    Group 6 Created with Sketch.
    • 150 gram havermout
    • 600 ml kokosdrink + een beetje extra voor erbij
    • ½ theelepel kaneel + een beetje extra voor erop
    • 1 kleine mango, geschild, zonder pit + in blokjes
    • 1 eetlepel gemengde zaden, geroosterd
    • 1 eetlepel kokosvlokken, geroosterd

    methode

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Doe de havermout, kokosdrink + 575 ml water in een pannetje + breng op middelhoog vuur aan de kook. Roer de kaneel erdoor, zet het vuur laag, zet een deksel op de pan + laat het 8-10 minuten langzaam sudderen of tot het romig is.
    2. Als je het aan jonge kinderen geeft, snijd dan de mango, de zaden + de kokosvlokken heel fijn.
    3. Lepel de havermout in kommen + besprenkel het met een beetje extra kaneel, de mango + de geroosterde zaden + de kokos. Giet er voor serveren een klein beetje extra kokosmelk overheen.
    Yummy for little ones

    Lekker voor baby's

    Voor kleintjes van 10 maanden laat je de zaden eruit + prak je de mango fijn. Vergeet niet even te controleren of het niet te heet is voor je het aan je kleintje geeft!

    Recipe tip bright ideas

    Handige Tips

    Gooi restjes niet weg. Laat je havermout afkoelen, snijd het in repen + bak het in de pan met een beetje boter tot ze goudbruin zijn. Heerlijk!