10 maanden
Strawberry Rhubarb Apple Muffin
Fingerfood

Aardbeien, Rabarber + Appel Muffins

Deze fruitige muffins zijn ideaal voor onderweg! Een super simpel recept met het Ella's Kitchen knijppakje Strawberries, Rhubarb + Apples.

  • Porties

    10
  • Voorbereiden

    10
  • Koken

    15
  • Bevriezen

    mij!

  • Dietary icons Vegetarian
  • Dietary icons Soya free
  • Dietary icons Nut free

ingrediënten

Group 6 Created with Sketch.
  • 2 knijppakjes Ella’s Kitchen Strawberries, Rhubarb + Apples
  • 2 eieren
  • 100 gram gesmolten boter (plantaardige olie of boter)
  • 160 gram volkorenbloem
  • 1,5 theelepel bakpoeder
  • Een handje bosbessen

methode

Group 6 Created with Sketch.
  1. Verwarm de oven voor op 180° Celsius.
  2. Meng de knijppakjes Strawberries, Rhubarb + Apples + de gesmolten boter/olie samen in een kom + meng ze goed. Voeg voorzichtig de bloem + bakpoeder toe.
  3. Meng alles tot een glad beslag, zorg ervoor dat er geen klontjes ontstaan.
  4. Doe de bosbessen erbij + roer kort door.
  5. Verdeel het beslag in een muffinschaal (je kunt er ongeveer 25 maken).
  6. Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  7. Laat de muffins afkoelen in de vorm, zet ze op een afkoelrek + serveer!
Recipe tip handy hints

Leuk voor de kleintjes

Oudere kleintjes kunnen helpen de bosbessen aan het beslag toe te voegen + meng het heel goed!

Recipe tip bright ideas

Handige tips

Deze zijn heerlijk voor in de lunchbox, picknick of als tussendoortje voor onderweg!