jax dale

Manager Kwaliteit / Zorgt voor de veiligheid + Sensorisch Specialist

Jax body

wat doe je bij Ella's Kitchen?

Mijn werk is ervoor zorgen dat alle voedingswaren die we maken voor kleintjes niet alleen om te smullen zijn, maar ook veilig en van de beste kwaliteit. Dit betekent nauwe samenwerking met onze leveranciers en de rest van het Making Stuff Safe-team, dat zorgt voor de technisch kant en de kwaliteit. We zorgen dat onze hoge productstandaarden consistent gehandhaafd blijven.

Ik ben Sensorisch Specialist, ik help bij de creatie en onderhoud van heerlijke hapjes die alle zintuigen van je kleintje aanspreken.

kun je iets over je achtergrond vertellen, waarom is dit echt een baan voor jou?

Ik heb een bachelor in Food Science en een master in Nutrition & Food Management. Mijn carrière in Kwaliteit ben ik meer dan 25 jaar geleden begonnen (waar blijft de tijd!), in de sector gekoelde voedingswaren. Daarna ben ik gaan werken voor een bedrijf in voedingsadvies, ik hielp klanten met kwaliteitsadvies en trainingen op het gebied van voedselveiligheid.

Sinds 2008 ben ik bij Ella’s Kitchen, ik was de vierde werknemer. Toen ontwikkelde en creëerde ik kwaliteitssystemen voor dit relatief nieuwe bedrijf. Mijn rol is veranderd en heeft een ontwikkeling doorgemaakt de afgelopen 12 jaar, net zoals Ella’s Kitchen, maar ik ben nog steeds bij de kwaliteitsafdeling.

Ik heb het geluk gehad dat ik mij kon gaan verdiepen in Sensory - van alles wat met zintuigen te maken heeft - en ik heb diverse cursussen gedaan. Ik heb een Post Graduate Certificate in Sensory Science behaald en eind 2021 studeerde ik af als Sensory Scientist aan de University of Nottingham.

waar ben je trots op bij je werk voor Ella's Kitchen + hoe helpt jouw werk kleintjes van goed eten te leren houden?

Ik ben er trots op dat ik deel uitmaak van het Ella’s Kitchen-team. Bij ons komen kleintjes altijd op de eerste plaats, bij alles wat we doen.

Ik ben vooral trots op de geweldige kwaliteitsproducten die we ontwikkelen en produceren, waarbij we altijd op zoek zijn naar de beste ingrediënten, verpakkingen en producenten. Tot mijn rol behoort het volgen van de processen en procedures die de productie ondersteunen bij het maken van producten die niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar die ook veilig zijn en waar onze klanten en hun gezin blij mee zijn.

mijn top 3-tips voor ouders + verzorgers van kleintjes

1

Laat je kleintjes hun eten verkennen en ontdekken, laat ze hun zintuigen gebruiken en veel plezier hebben – knoeien is niet erg!

2

Wees dapper en probeer veel nieuwe smaken en texturen met je kleintje. Geef niet op als je kleintje een dag iets niet lekker vindt of niet wil eten, morgen is er weer een dag!

3

Relax en geniet van het wennen aan bijvoeding en vaste voeding Ik heb veel slapeloze nachten gehad en mij veel zorgen gemaakt toen mijn oudste kind een heel kieskeurige eter bleek bij de bijvoeding en de overstap naar vaste voeding. Maar zorgen maken hielp ons allebei niet, en zodra ik er relaxter mee om kon gaan, ging het beter.

1 / 3
Website Images Dec Experts 02

wij werken nauw samen met een groot aantal deskundigen. Zo zorgen we ervoor, dat onze smulvoeding het beste voor kleine buikjes is!