claire baseley

Babyvoedingsdeskundige / Maakt Ella's Goede dingen

Claire award ellas body 2021 10 05 143959 fdjh

wat doe je bij Ella's Kitchen?

ik zorg ervoor dat al onze smulrecepten goed zijn voor kleine buikjes. Ook help ik ouders en verzorgers met al hun vragen over beginnen met bijvoeding en vaste voeding.

kun je iets over je achtergrond vertellen, waarom is dit echt een baan voor jou?

Ik ben geregistreerd voedingsdeskundige, hier in het Verenigd Koninkrijk, met een master in voedingsleer en ik ben ook bioloog. Al heel lang werk ik in de voedingsindustrie en al meer dan 12 jaar met baby- en peutervoeding. Dus ik weet er wel het nodige vanaf, hoe je voeding precies goed voor kleintjes maakt.

waar ben je trots op bij je werk voor Ella's Kitchen + hoe helpt jouw werk kleintjes van goed eten te leren houden?

ik hou alle onderzoek en richtlijnen over voeding voor baby's en peuters goed in de gaten en zorg ervoor dat Ella's recepten en adviezen precies goed zijn voor kleine buikjes. En soms raad ik aan dat we bepaalde producten niet gaan maken, omdat ze niet geschikt zijn voor kleintjes.

mijn top 3-tips voor ouders + verzorgers van kleintjes

1

Voeding is niet alleen maar brandstof! Eten is een heerlijke zintuiglijke ervaring, waar je met het hele gezin van kunt genieten. Eten is een bron van voedingsstoffen. Het is nodig voor de groei van kleintjes, maar helpt baby's ook om geuren, texturen, kleuren, vormen en zelfs geluiden te leren kennen. Als je samen eet met het gezin, dan leren de kleintjes om jou te kopiëren, dus het is goed om ze te laten zien dat je van goed eten houdt. Het is ook een kans voor je kleintje om sociale vaardigheden te ontwikkelen. Vertel je baby dus vooral alles over de broccoli op je bord!

2

​​Veel plezier! Etenstijd kan stressvol zijn. Misschien maak je je zorgen over bijvoeding en het starten met vaste voeding. Probeer te zorgen dat je baby jouw zorgen niet oppikt en maak een positieve ervaring van de maaltijden. Ook als het kind het eten niet wil, dat is oké. Er is altijd weer een volgende keer - het kan wel 8 keer proberen duren voordat een baby een nieuw hapje accepteert.

3

Kweek groentefans - Als kleintjes al vroeg en tijdens de hele fase van wennen aan bijvoeding een regenboog aan groenten aangeboden krijgen, dan kan dat ze helpen groente te accepteren. Een goede gewoonte voor de kindertijd en daarna. Zorg voor variatie, steeds één groente tegelijk. Blijf proberen als je baby er niet meteen dol op is. Jou groente zien eten is een geweldige manier om je baby aan te moedigen dat ook eens te proberen!

1 / 3
Website Images Dec Experts 02

wij werken nauw samen met een groot aantal deskundigen. Zo zorgen we ervoor, dat onze smulvoeding het beste voor kleine buikjes is!