Wanneer u onze website bezoekt, registreren we uw gegevens op onze website met behulp van 'cookies'. Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies die in dit beleid zijn beschreven.

Home > Recepten > Veggie omeletreepjes

Veggie omeletreepjes

Veggie omeletreepjes

Prikkel de smaakpapillen van je kleintjes met dit lekkere veggie omeletrecept. Perfect voor een snelle, gemakkelijke lunch of als snack voor onderweg!

Serves
4
Voorbereiden
2 min
Koken
12 min
Vanaf 10 maanden
Vegetarisch Vegetarisch
Vrij van soja Vrij van soja
Vrij van gluten Vrij van gluten
Vrij van noten Vrij van noten

Ingrediënten

Methode

  • 100 g gekookte aardappel
  • 70 g courgette
  • 1 tomaat
  • 40 g ui
  • 50 g fetakaas
  • 1 el verse versnipperde basilicum of 1 tl gedroogde basilicum
  • 4 eieren

Ingrediënten

Methode

  1. Snijd de groenten in kleine blokjes.
  2. Gaar de aardappelen, courgette, tomaat en ui met wat olijfolie opmiddelhoog vuur tot ze zacht zijn.
  3. Klop de eieren op in een aparte kom, verkruimel de feta erin en voeg de basilicum toe.
  4. Bedek een ovenschaal met bakpapier.
  5. Verdeel de gekookte groenten gelijkmatig over de bodem; giet het ei- en kaasmengsel erover.
  6. Plaats de schaal 12-14 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
  7. Prak met een vork zodra het is afgekoeld, om het aan te passen aan de leeftijd van je kleintje.

Ruil dit voor dat

Je kunt feta vervangen door cheddar en de groenten vervangen door anderen om nieuwe, interessante smaken te introduceren!