Mega gehaktballen met mangosaus

Mega gehaktballen met mangosaus
Deze gehaktballen met een frisse mangosaus hebben de perfecte grootte voor kleine handjes om vast te houden.
Serves
4
Voorbereiden
20
min
Koken
35
min

Ingrediënten
Methode
- 75 gram mager rundergehakt
- 1 theelepel milde currypoeder
- 1 eetlepel fijngehakte koriander (het kan ook zonder)
- 20 gram verse broodkruimels
- 1 klein losgeklopt ei
- Olijfolie om in te bakken
- Groene groente + naan brood – in stroken gesneden, om erbij te serveren
- Voor de mangosaus:
- 1 kleine teen fijngehakte knoflook
- 5 mm stuk gember, geschild + zeer fijngehakt
- 2 eetlepels olijfolie
- 300 gram tomaten uit blik
- 80 gram geschilde mango, zonder pit – in kleine stukjes
Leuk voor kleintjes
Lekker ruiken! Kleintjes kunnen hun zintuigen aan het werk zetten door alle kruiden te ruiken + met hun vingers te voelen hoe bobbelig gember + hoe glad een mango voelt.
Ruil dit voor dat
Gebruik voor een supersnelle mangosaus, een Ella’s Kitchen knijppakje (70 gram) mangoes, mangoes, mangoes!