Wanneer u onze website bezoekt, registreren we uw gegevens op onze website met behulp van 'cookies'. Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies die in dit beleid zijn beschreven.

Home > Recepten > Mango, Peer + Papaya Jelly

Mango, Peer + Papaya Jelly

Mango, Peer + Papaya Jelly

Een wiebelige fruitjelly van een Ella’s Kitchen knijppakje: Mangoes, Pears + Papayas! Mmm…

Serves
1
Voorbereiden
5 min
Koken
10 min
Van 7-9 maanden
Vegetarisch Vegetarisch
Vrij van soja Vrij van soja
Vrij van noten Vrij van noten
Vrij van zuivel Vrij van zuivel
Vrij van gluten Vrij van gluten
Vrij van ei Vrij van ei

Ingrediënten

Methode

  • 2 knijppakjes Ella’s Kitchen Mangoes, Pears + Papayas
  • 1 blad vegetarische gelatine
  • 200 ml kokosmelk
  • Blokjes mango/fruit

Ingrediënten

Methode

  1. Verwarm de kokosmelk in een pan, maar laat het niet koken. Voeg als het warm is de gelatine toe + roer met een garde tot de gelatine helemaal is opgelost.
  2. Meng de knijppakjes erdoor.
  3. Verdeel het fruit over kleine kommen + giet het mengsel er boven.
  4. Zet voor 45 minuten in de koelkast om het op te laten stijven.

Leuk voor kleintjes

Kleine handjes kunnen helpen om het fruit in de kommetjes te doen. Wedden dat ze niet kunnen wachten tot de jelly klaar is.

Ruil dit voor dat

Als jouw kleintje zuivel mag, vervang dan de kokosmelk door koemelk (of door babymelk) voor een lekker zuiveltoetje!

Handige tips

Je kunt ook andere Ella’s Kitchen knijppakjes met fruitpuree proberen als je wilt.