Wanneer u onze website bezoekt, registreren we uw gegevens op onze website met behulp van 'cookies'. Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies die in dit beleid zijn beschreven.

Home > Recepten > Kaasbroodjes met knoflook en kruiden

Kaasbroodjes met knoflook en kruiden

Kaasbroodjes met knoflook en kruiden

Een superkazig, eenvoudig recept voor lookbroodjes, perfect om kleine vingertjes bezig te houden! Klaar in nog geen 10 minuten ... op je plaats, klaar, KAAS!

Serves
4
Voorbereiden
5 min
Koken
5 min
Vanaf 10 maanden
Vegetarisch Vegetarisch
Vrij van soja Vrij van soja
Vrij van noten Vrij van noten
Vrij van ei Vrij van ei

Ingrediënten

Methode

  • 2 sneetjes brood (met of zonder korst)
  • 10 g boter
  • ½ tl knoflookgranulaat (of een halve kleine teen knoflook, fijngehakt)
  • ½ tl gedroogde kruiden
  • 10 g geraspte kaas

Ingrediënten

Methode

  1. Rooster het brood licht.
  2. Doe de boter op een klein bordje en laat dit 15 seconden smelten in de magnetron tot de boter zacht is.
  3. Meng de boter, knoflook en kruiden.
  4. Verdeel gelijkmatig over de toast.
  5. Strooi de kaas eroverheen en snijd ieder stuk toast in 4 stukken.
  6. Plaats voor 2 minuten onder middelhoge grill tot de kaas gesmolten is.
  7. Opdienen en genieten maar!

Leuk voor kleintjes

Gebruik koekjesvormen om kleintjes leuke vormpjes uit het brood te helpen halen!

Handige tips

Fantastisch als fingerfoodlunch met schijfjes hardgekookt ei, reepjes komkommer en hummus.