Wanneer u onze website bezoekt, registreren we uw gegevens op onze website met behulp van 'cookies'. Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies die in dit beleid zijn beschreven.

Home > Recepten > Havermoutpap met een kokostwist

Havermoutpap met een kokostwist

Havermoutpap met een kokostwist

Verlekker je op deze heerlijk lactosevrije havermoutpap met een kokostwist! Overgoten met een zakje Mango’s Mango’s of een andere fruitsmaak om kleine smaakpapilletjes lekker wakker te maken.

Serves
2
Voorbereiden
5 min
Koken
0 min
Van 7-9 maanden
Vrij van zuivel Vrij van zuivel
Vrij van ei Vrij van ei
Vegetarisch Vegetarisch
Vrij van noten Vrij van noten

Ingrediënten

Methode

  • 20 gram havervlokken
  • 80 gram kokosdrink
  • 30 gram geraspte appel
  • 1 knijppakje mangoes, mangoes, mangoes

Ingrediënten

Methode

  1. Schil de appel en rasp deze fijn.
  2. Doe de geraspte appel in een kom en voeg 1 theelepel water toe.
  3. Verhit 1 minuut in de magnetron en laat afkoelen.
  4. Doe zodra de appel afgekoeld is de havermout, kokosmelk en kaneel ebij in de kom.
  5. Mix tot er nog wat textuur in zit, maar geen klonten.
  6. Dek de kom af en laat een nacht of ten minste 2 uur staan in de koelkast.
  7. Giet er je zakje Ella’s Kitchen Mango’s Mango’s overheen.
  8. Bewaar in de koelkast en consumeer binnen 24 uur.

Ruil dit voor dat

Vervang je zakje Mango’s Mango’s door een andere fruittopping.