Wanneer u onze website bezoekt, registreren we uw gegevens op onze website met behulp van 'cookies'. Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies die in dit beleid zijn beschreven.

Home > Recepten > Friszure Kiwi + Avocadopuree

Friszure Kiwi + Avocadopuree

Friszure Kiwi + Avocadopuree

Deze snelle + gemakkelijke puree eet je koud + is in een paar minuten klaar!

Serves
1
Voorbereiden
10 min
Koken
0 min
Van 4-6 maanden
Vegetarisch Vegetarisch
Vrij van soja Vrij van soja
Vrij van noten Vrij van noten
Vrij van gluten Vrij van gluten
Vrij van zuivel Vrij van zuivel
Vrij van ei Vrij van ei

Ingrediënten

Methode

  • 1 kiwi
  • 1/2 avocado

Ingrediënten

Methode

  1. Schil de kiwi + snijd het vruchtvlees in stukken. Doe het vruchtvlees in een kom met de avocado. Gebruik een staafmixer om er een gladde puree van te maken.
  2. Doe de puree door een zeef om alle kiwi-zaadjes te verwijderen. Als je kleintje ouder is dan 7 maanden hoeft dat niet, dan kan ie het meteen opeten.

Lekker voor baby's

Wil je de hele avocado gebruiken? Verdubbel dan het recept + haal eruit wat je kleintje nodig heeft. Voeg aan de rest een beetje citroensap toe + een beetje olijfolie, roer het door elkaar + doe het over je groene salade – lekkerrr!

Handige tips

Dit is een supergemakkelijke optie voor onderweg omdat avocado en kiwi al in hun eigen verpakking zitten – hun schil! Schil + prak het fijn voor een lekker maaltje wanneer je ergens op avontuur bent. Voor een beetje extra voedingswaarde kun je nog wat notenboter toevoegen als je wilt.