10 maanden
Cheesy Garlic and Herbs Weaning Recipe
Fingerfood

Kaasbroodjes met knoflook en kruiden

Een superkazig, eenvoudig recept voor lookbroodjes, perfect om kleine vingertjes bezig te houden! Klaar in nog geen 10 minuten ... op je plaats, klaar, KAAS!

  • Aantal

    4
  • Voorbereiden

    5
  • Koken

    5
    • Dietary icons Vegetarian
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free
    • Dietary icons Egg free

    ingrediënten

    Group 6 Created with Sketch.
    • 2 sneetjes brood (met of zonder korst)
    • 10 g boter
    • ½ tl knoflookgranulaat (of een halve kleine teen knoflook, fijngehakt)
    • ½ tl gedroogde kruiden
    • 10 g geraspte kaas

    methode

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Rooster het brood licht.
    2. Doe de boter op een klein bordje en laat dit 15 seconden smelten in de magnetron tot de boter zacht is.
    3. Meng de boter, knoflook en kruiden.
    4. Verdeel gelijkmatig over de toast.
    5. Strooi de kaas eroverheen en snijd ieder stuk toast in 4 stukken.
    6. Plaats voor 2 minuten onder middelhoge grill tot de kaas gesmolten is.
    7. Opdienen en genieten maar!
    Recipe tip handy hints

    Leuk voor kleintjes

    Gebruik koekjesvormen om kleintjes leuke vormpjes uit het brood te helpen halen!

    Recipe tip bright ideas

    Handige tips

    Fantastisch als fingerfoodlunch met schijfjes hardgekookt ei, reepjes komkommer en hummus.