7 maanden
Frozen Yogurt Dots
Eten en spelen

Bevroren yoghurtstippen

Een echte Ella’s Kitchen klassieker! Deze fruitige bevroren yoghurtstippen zijn perfect om kleine + opkomende tandjes bezig te houden + ze zijn supermakkelijk om te maken!

  • Porties

    10
  • Voorbereiden

    4
  • Koken

    120
  • Bevriezen

    mij!

  • Dietary icons Vegetarian
  • Dietary icons Soya free
  • Dietary icons Nut free
  • Dietary icons Gluten free
  • Dietary icons Egg free

ingrediënten

Group 6 Created with Sketch.
  • 4 eetlepels fruitpuree of een Ella’s Kitchen knijppakje (probeer bijvoorbeeld onze Mango, Mango, Mango)
  • 4 eetlepels dikke yoghurt

methode

Group 6 Created with Sketch.
  1. Meng de fruitpuree + de yoghurt samen in een kom.
  2. Bedek een kleine bakplaat of bord met bakpapier + maak met een lepel losse stippen van het yoghurtmengsel.
  3. Doe de bakplaat in de vriezer + laat de stippen hard worden (2-3 uur) + verplaats de stippen daarna naar een diepvrieszak. Je kunt ze ongeveer een maand bewaren.
Recipe tip handy hints

Leuk voor de kleintjes

Oudere kleintjes kunnen fruit roeren + yoghurt + kunnen zelfs helpen om de stippen op het bakpapier te maken!

Swap this for that

Ruil hiermee

Probeer een kokos- of sojayoghurt voor stippen zonder melk

Recipe tip bright ideas

Handige tips

Be a little adventurous + make frozen veggie dots!