Wanneer u onze website bezoekt, registreren we uw gegevens op onze website met behulp van 'cookies'. Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies die in dit beleid zijn beschreven.

Home > Recepten > Bevroren yoghurtstippen

Bevroren yoghurtstippen

Bevroren yoghurtstippen

Een echte Ella’s Kitchen klassieker! Deze fruitige bevroren yoghurtstippen zijn perfect om kleine + opkomende tandjes bezig te houden + ze zijn supermakkelijk om te maken!

Porties
10 stippen
Voorbereiden
5 min
Koken
120 min
Van 7-9 maanden
Vrij van ei Vrij van ei
Vrij van gluten Vrij van gluten
Vrij van noten Vrij van noten
Vrij van soja Vrij van soja
Vegetarisch Vegetarisch

Ingrediënten

Methode

  • 4 eetlepels fruitpuree of een Ella’s Kitchen knijppakje (probeer bijvoorbeeld onze Mango, Mango, Mango)
  • 4 eetlepels dikke yoghurt

Ingrediënten

Methode

  1. Meng de fruitpuree + de yoghurt samen in een kom.
  2. Bedek een kleine bakplaat of bord met bakpapier + maak met een lepel losse stippen van het yoghurtmengsel.
  3. Doe de bakplaat in de vriezer + laat de stippen hard worden (2-3 uur) + verplaats de stippen daarna naar een diepvrieszak. Je kunt ze ongeveer een maand bewaren.